Korektor 3v1 Oriflame Beauty

by - 11:41

Ahoj :)
Dnešní článek bude o krémovém korektoru 3 v 1 od Oriflame. Je jedním z mých nejoblíbenějších výrobků od této značky. Ještě tak půl roku zpátky jsem ho používala prakticky denně a stále po něm ráda sáhnu znovu.

Korektor má vcelku roztomilý modrý obal a produkt je v něm rozdělen do tří políček. Balení je pevné a přežilo už několik pádů v koupelně, takže ho jen tak něho nezničí :). 
V balení tedy najdete tři barvy korektoru. Zelená na zarudlá místa a pupínky, žlutá na kruhy pod očima a hnědo-oranžová by měla být barva na další nedostatky. 

Jak je vidět na fotce, nejvíce používám žlutou barvu, jelikož mě trápí opravu hodně modro-zelené kruhy pod očima. Korektor je dobře krémový, tudíž se krásně rozetře pod očima a žlutá kruhy vcelku dobře zneutralizovala. Je to zatím ten nejlepší žlutý korektor, jaký jsem vyzkoušela. 

Zelená je opravdu hodně zelená, ne žádný nádech do zelena, a tak je potřeba nanášet ji opatrně, jinak budete jako vodník. Stačí jen malinko ťupnout a máte dostatek produktu na všechna červená místa na obličeji. 

Třetí barva je na mě opravdu hodně tmavá a hodně oranžová, takže ji prakticky nepoužívám. 
Jedinou výtku, kterou bych k tomuto produktu měla je fakt, že korektor je možná až moc krémový a pokud jej dobře nezafixujete, jeho výdrž není nic moc. Platí to hlavně o tom žlutém pod oči. I tak nepočítejte s celodenní výdrží na jednom místě, večer už ho možná pod očima ani nenajdete. Pro někoho s hodně mastnou pletí to pravděpodobně nebude vhodný produkt, naopak hodně suchá pleť by ho mohla ocenit.
Balení má obsah 3 g a plná cena je 199 Kč. Pravidelně ale bývá v katalogu v akci, kdy se jeho cena pohybuje okolo 150 Kč, čas od času jej seženete ještě levněji.

You May Also Like

0 komentářů

Ať se Vám tu líbí! :)